Filters
Zoom in
Zoom uit
Info
Open kaart

Mobiliteitskaarten

Een mobiliteitskaart is een soort super-ov-chipkaart voor zakelijk reizen. Werknemers kunnen hiermee niet alleen reizen in het openbaar vervoer, maar ook ander vervoer betalen, zoals een taxi of deelauto. Met sommige kaarten kun je ook tanken en parkeren en zelfs hotels en vliegreizen boeken en afrekenen. De werkgever ontvangt aan het eind van de maand één gedetailleerde factuur van alle vervoerkosten. Bonnetjes bewaren en declareren hoeft niet meer.

Er zijn verschillende mobiliteitskaarten op de markt. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende leveranciers. Mobiliteitskaarten zijn nu nog alleen verkrijgbaar via je werkgever of als je ZZP-er bent. Er bestaat nog geen mobiliteitskaart voor particulieren.

Hieronder zetten we een aantal op een rijtje. Een zeer uitgebreid actueel overzicht van alle kaarten en de mogelijkheden die ze bieden, vind je op Social Compare

XXImo

Met XXImo kunt u al uw zakelijke verkeer plannen, administreren en betalen met één oplossing. XXImo biedt keuzevrijheid en gebruikersgemak door het brede aanbod van diensten welke per medewerker modulair aan- en uitgezet kunnen worden door de werkgever. Dit betekent autorisatie vooraf in plaats van declaratie achteraf. Geen bonnetjes en declaraties maar maandelijks één btw-factuur. En natuurlijk 24/7 online inzicht in alle transacties en de CO2-uitstoot van uw reisbewegingen.
Mobiliteitskaart
Twitter
Facebook

Mobility Mixx
Website
Twitter
Facebook

NS-Businesscard
Website
Twitter
Facebook

Radiuz
Website
Twitter
Facebook

Reisbalans
Website
Twitter

Mobility Card Services
Website
Twitter