Filters
Zoom in
Zoom uit
Info
Open kaart

KPN

Doordat we mensen ondersteunen zelf te bepalen waar en wanneer zij hun werk doen, helpt KPN mee aan het oplossen van het mobiliteitsprobleem, het besparen van reistijd en terugdringen van CO2-uitstoot. Consumenten kunnen bij KPN terecht voor vaste en mobiele telefonie, internet en televisie. Voor zakelijke klanten verzorgt KPN telecommunicatie- en ICT-oplossingen. KPN heeft een notering in de wereldwijde Dow Jones Sustainability Index (DJSI) en behoort daarmee volgens onafhankelijke experts tot de 8 meest duurzame telecombedrijven ter wereld.

Wij geloven dat Het Nieuwe Leven en Werken (HNL&W) gaat om flexibel omgaan met je tijd en plaats. Het is handig om werkzaamheden zo te plannen, dat er zoveel mogelijk effectieve werktijd is. Bijvoorbeeld door ’s ochtends thuis een telefonische vergadering te hebben en na de file pas naar kantoor te reizen. Of door afspraken op handige locaties buiten de spits te plannen. Efficiënt en effectief voor jezelf en voor de werkgever en ook passend binnen duurzaam denken (terugdringen files, verminderen CO2-uitstoot en een betere werk/ privé -balans).

KPN draagt bij aan een wereld waarin tijd en locatie steeds onbelangrijker worden. Daarom ondersteunen wij de inwoners van Nederland om te werken waar en wanneer ze willen. Dat helpt bij het vinden van een goede balans tussen werk en privé en is ook nog duurzaam. Lees meer over Het Nieuwe Leven en Werken.

Wil je altijd en overal kunnen werken en hierin flexibel zijn? KPN biedt één totaaloplossing.

Ben je op zoek naar een veilige en betrouwbare omgeving om je data op te slaan? KPN heeft hiervoor diverse slimme oplossingen.

Al eens gedacht aan eenvoudig telefonisch vergaderen met meerdere mensen tegelijk? De ConferenceCard en Mijn Vergadernummer zijn ideaal voor een telefonische vergadering, conference call of webconference. Je hebt 24 uur per dag, 7 dagen per week toegang tot je eigen virtuele vergaderruimte.