Filters
Zoom in
Zoom uit
Info
Open kaart

Ontdek het slimme reizen in jouw buurt

Een Hopper is slim. Denkt verder dan zijn eigen auto en de trein. Pakt net zo makkelijk ‘n deelauto of OV-fiets. En werkt waar en wanneer ’t hem het beste uitkomt: thuis, onderweg of op kantoor.

Een Hopper kiest wat handig is, prettig of snel. Ontdek het hier!

Met de Hoppercampagne laten we zien dat slim reizen heel gewoon en gemakkelijk is. De Hoppercampagne moet bijdragen aan minder belasting van het milieu, minder files en meer reisgemak.

Op deze website ontdek je hoe je zo slim mogelijk vanuit jouw huis of werkplek kunt reizen. Wie zijn locatie invult op de website krijgt direct een overzicht met alle Hoppermogelijkheden in zijn of haar omgeving: alle deelauto’s, flexwerkplekken, (OV-)fietsverhuur en –stallingen, OV-haltes en stations, P&R-locaties en oplaadpunten. Het bijzondere van de website is dat voor het eerst alle reismogelijkheden op één plek te vinden zijn. Wij bundelen de beschikbare online informatie over al deze verschillende locaties op één kaart.

De Hoppercampagne is een initiatief van Natuur & Milieu, in samenwerking met het Ministerie van Infrastructuur & Milieu, Gazelle , KPN, XXImo en Go About.